COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare
Plateste online Informatii utile Factura electronica Dispecerat

Date contact

Compania de Utilități Publice Dispecerat: +40 237 226 400 Relatii cu publicul: +40 237 238 531 Tel verde: 0 800 800 500 Adresa: Str. N. Titulescu nr. 9, Focșani, Vrancea Email: secretariat@cupfocsani.ro Website: www.cupfocsani.ro

Bine ați venit pe pagina de contact a Companiei de Utilități Publice SA Focșani, operator regional al serviciilor de apă și de canalizare.

Pentru a ușura procesul de comunicare cu dumneavoastră, vă stăm zilnic la dispoziție cu următoarele numere de telefon, fax, adresa de e-mail, formularul de contact de pe site sau vă așteptăm în sediile noastre pentru a comunica în mod simplu și direct.

Principiile pe care ne bazăm în comunicarea cu toți cei cărora le furnizăm servicii sunt respect pentru profesie și utilizatori, precum și empatie în procesul de comunicare.

Sucursale

Sucursala Apă Canal Focșani

Sucursala Apă Canal Adjud

Sucursala Apă Canal Odobești

Sucursala Apă Canal Panciu

Sucursala Apă Canal Mărășești

Sucursala Apă Canal Rural


Formular contact

Am fost informat despre Politica de confidentialitate a operatorului si consimt ca datele mele cu caracter personal scrise mai sus sa fie prelucrate de operator in scopul solutionarii aspectelor transmise prin formularul de contact sau pentru primirea informatiilor de interes public referitoare la asigurarea serviciilor de utilitati publice.
Sunt de acord cu Termeni si Conditii

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Compania de Utilități Publice @ 2021 | Toate drepturile rezervate