COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare
Plateste online Informatii utile Factura electronica Dispecerat

Apă furnizată cu program în Cotești, jud. Vrancea

În contextul unui consum foarte mare de apă pentru întreținerea culturilor agricole,  furnizarea apei în regim continuu nu mai este posibilă în anumite localități din mediul rural.

Este important de reținut că în perioada sezonului rece, începând de toamna, după finalizarea lucrărilor agricole, cantitatea de apă disponibilă în comună este îndestulătoare pentru toți utilizatorii.

Pentru a suplini acest neajuns, până la finalizarea proiectului investițional, singura metodă de rezolvare a acestor probleme este furnizarea apei pe baza unui program, ca și în anii anteriori. 

Începând cu 13.05.2021 va fi întreruptă alimentarea cu apă potabilă pe timpul nopții, între orele 22:00–6:00, în comuna Cotești, inclusiv satele Budești, Goleștii de Sus și Valea Cotești.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Compania de Utilități Publice @ 2022 | Toate drepturile rezervate