COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare
Plateste online Informatii utile Factura electronica Dispecerat

Laboratoare mobile

Pentru a continua să oferim servicii de calitate utilizatorilor noștri, ne orientăm și spre modernizarea echipamentelor existente, ca o completare firească a obiectivelor proiectului "Extinderea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare, județul Vrancea".

Astfel, în cadrul proiectului, în luna septembrie 2018 au fost livrate  4 laboratoarele mobile pentru detectarea şi managementul pierderilor în reţelele de conducte de apă. Munca de detectare a avariilor devine mai ușoară iar evaluarea datelor se face mult mai rapid, direct pe teren, fără să mai fie necesară întreruperea alimentării cu apă pe perioade îndelungate. În plus, fiind găsit cu mai mare precizie locul avariei, suprafața trotuarului sau a carosabilului este mai puțin afectată iar zona este repusă în circulație mult mai rapid.

Adaptarea la tehnologiile prezentului este o preocupare constantă pentru noi, în dorința de a răspunde rapid și eficient la nevoile clienților noștri, iar acest segment este unul dintre pașii întreprinși în această direcție.

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Compania de Utilități Publice © 2024 | Toate drepturile rezervate