COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare
Plateste online Informatii utile Factura electronica Dispecerat

Tehnologie nouă în Epurare - partea a II-a

Gândim întotdeauna în mod integrat proiectele pe care le implementăm, acesta fiind motivul pentru care considerăm a fi foarte importantă noua tehnologie introdusă recent în procesul de epurare a apelor uzate.

Prin adăugarea de bacterii și enzime pe suport solid se înregistrează un consum mai mic de energie și, în același timp, este diminuată cantitatea de nămol rezultată, ca urmare a capacității de reînnoire continuă a familiilor de bacterii, dar și de eliminare a celor ajunse la finalul ciclului de viață.

Aceste îmbunătățiri vin să susțină proiectul de anvergură aflat în derulare în etapa a II-a – ”Extinderea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare, județul Vrancea”, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Acesta din urmă duce la creșterea numărului de utilizatori racordați la sistemul public de canalizare, care în mod normal ar presupune costuri mai mari de operare și de mentenanță. Însă noua tehnologie, prin avantajele descrise mai sus, contribuie la eficientizarea întregului proces, fapt care ne permite să menținem tarifelor serviciilor pe care le oferim la valoarea actuală.

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Compania de Utilități Publice © 2024 | Toate drepturile rezervate