COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare
Plateste online Informatii utile Factura electronica Dispecerat

Proiect implementare Managementul Activelor

Încă de la momentul aderării la Uniunea Europeană, factorii implicați în sectorul de apă și canalizare din România și-au conjugat eforturile în sensul conformării cu directivele europene din acest domeniu.

Unul dintre elementele cheie pentru îndeplinirea acestui obiectiv face referire la gestionarea activelor existente în cadrul fiecărei companii care operează în sectorul de apă și canalizare. Astfel, o planificare atentă a managementului activelor este soluția pentru atingerea performanței și livrarea unor servicii sustenabile utilizatorilor noștri.

În prezent, Compania de Utilități Publice Focșani este parte în proiectul-pilot derulat la nivel național și finanțat cu fonduri europene, de îmbunătățire a  managementului activelor și de elaborare a unei strategii proprii în acest sens.

În data de 11 iunie 2019, reprezentanții companiei noastre au participat la seminarul regional de instruire, alături de membri ai Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară și de reprezentanți ai operatorilor din zona de Est și Sud-Est a țării. Scopul lucrărilor a fost acela de a iniția participanții în abordarea sistematică a politicii de management al activelor, precum și de a prezenta exemple de bună practică, prin intermediul unor experți internaționali cu peste 25 de ani de experiență în domeniu.

Activele se referă la infrastructura fizică deținută de operator iar managementul acestora se axează în principal pe însușirea unui mod de lucru, cu caracter interdisciplinar, prin implicarea tuturor departamentelor companiei. 

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Compania de Utilități Publice © 2024 | Toate drepturile rezervate