COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare
Plateste online Informatii utile Factura electronica Dispecerat

Continuă lucrările la proiectul de investiții

Continuă lucrările la proiectul Vranceaqua, derulat de Consiliul Județean prin intermediul societății CUP SA Focșani. Astfel, la nivelul comunei Cîrligele se lucrează într-un ritm susţinut la construirea sistemului de canalizare din satul Blidari. Primarul comunei Cîrligele, Ștefan Moscu, a anunțat că după finalizarea lucrărilor în această toamnă, sau cel târziu în primăvara anului viitor, se vor reasfalta toate troansoanele de drum comunal unde s-a emis aviz de spargere pentru montarea conductelor de canalizare. „Porţiunea de drum comunal care pleacă din punctul Moşoiu, sat Cârligele până la şcoala Blidari (aproximativ 4km) se va reasfalta în întregime, întrucât, conform proiectului şi avizelor emise de Primăria Cârligele, drumul comunal trebuie adus la starea iniţială avută înainte de începerea lucrărilor de canalizare. Imediat după darea în funcţiune a sistemului şi mai ales a staţiei de epurare, unde se va deversa canalizarea, vom depune toate eforturile pentru accesarea de fonduri în vederea extinderii reţelei de canalizare şi în satul Dălhăuţi şi pe străzile care nu au fost cuprinse în proiectul iniţial“, a declarat primarul Ștefan Moscu.

Vezi continuarea

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Compania de Utilități Publice © 2024 | Toate drepturile rezervate