COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare
Plateste online Informatii utile Factura electronica Dispecerat

Investiții prin Programul Operațional Infrastructu

Prin POIM Programul Operațional Infrastructura Mare, realizăm în prezent o serie de investiții menite să remedieze situațiile necorespunzătoare din localitățile vrâncene unde sistemele de alimentare cu apă și rețelele de canalizare nu funcționează la parametrii optimi și produc neplăceri locuitorilor din comunele respective.

Compania de Utilități Publice Focșani a inventariat problemele din zonele rurale și nu numai, stabilind ce măsuri sunt necesare pentru a elimina neajunsurile și a obține sisteme complet funcționale în localitățile aflate în discuție.

Ulterior, am inclus aceste comune în proiectul „Extinderea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare, județul Vrancea”, realizat prin POIM. Localitatea Răstoaca este una dintre aceste așezări, deși sistemul de alimentare cu apă de aici nu se află în prezent sub operarea CUP SA Focșani, ci a administrației publice locale.

Am decis folosirea acestui mod de lucru, de preluare în operare a sistemului din comuna Răstoaca după finalizarea investiției, fără disfuncționalitățile actuale, tocmai pentru a evita situațiile anterioare în care au fost luate în administrare sisteme nefuncționale. Așa a fost cazul localității Tâmboești și a altor comune, în care se înregistrează în momentul de față probleme de alimentare cu apă, însă mare parte dintre acestea vor fi rezolvate la finalizarea investițiilor prin POIM.

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Compania de Utilități Publice © 2024 | Toate drepturile rezervate