COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare
Plateste online Informatii utile Factura electronica Dispecerat

Lucrările prin POIM continuă

Lucrările în cadrul Programului Operațional Infrastructura Mare continuă. Prin acest program finanțat cu fonduri europene realizam infrastructura de apă și canalizare în multe dintre satele și comunele județului Vrancea.

Rețeaua de aducțiune pentru localitățile Petrești, Jorăști și Vânători este extinsă în prezent prin ample lucrări derulate pe DJ204D. Concomitent este construită și rețeaua de canalizare, destinată transportului apelor uzate colectate în această zonă, spre Stația de Epurare a municipiului Focșani.

În Focșani, de asemenea, continuăm lucrările de investiții. Suntem la jumătatea lunii octombrie și vremea încă ne permite să executăm astfel de modernizări. Zilele acestea intervenim pe str. Republicii, pentru a reabilita rețeaua de distribuție a apei potabile în această zonă a orașului.


Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Compania de Utilități Publice © 2024 | Toate drepturile rezervate