COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare
Plateste online Informatii utile Factura electronica Dispecerat

Soveja va avea stație de captare. Apă din Șușița

Sistemul actual de alimentare cu apă al comunei Soveja nu asigură locuitorilor această resursă vitală pe tot parcursul anului, în plus, fiind înregistrate și probleme de calitate a apei.

Pentru că dorim să eliminăm aceste neajunsuri și să extindem serviciile de alimentare cu apă și de canalizare în frumoasa zonă de munte a județului Vrancea, în data de 15 octombrie 2019 au fost inaugurate lucrările în cadrul proiectului finanțat prin POIM și în comuna Soveja.

În această localitate, unde urmează să preluăm operarea serviciilor de alimentare cu apă și colectare a apelor uzate, cea mai importantă realizare a proiectului, de care vor beneficia peste 2.000 de locuitori, va fi aducerea apei din râul Șușița - în stația de captare a comunei Soveja, care este în curs de realizare.

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Compania de Utilități Publice © 2024 | Toate drepturile rezervate