COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare
Plateste online Informatii utile Factura electronica Dispecerat

ZIUA MONDIALĂ A APEI 2020

Igiena mâinilor este esențială în prevenirea răspândirii COVID-19 și a altor boli de natură infecțioasă.

În Ziua Mondială a Apei din acest an, și în orice altă zi, amintește-ți să-ți speli mâinile regulat cu apă și săpun sau să le dezinfectezi cu soluții pe bază de alcool.

Organizația Mondială a Sănătății promovează modul corect de spălare a mâinilor în câteva imagini sugestive.

În unele părți ale lumii există un grad mic de conștientizare (sau uneori deloc) a practicilor de bună igienă și a importanței acestora în reducerea răspândirii bolilor. Cu toate acestea, în multe cazuri în care oamenii știu ceea ce înseamnă aceste practici, se întâmplă să nu aibă acces la săpun, la apă sigură și de calitate sau la dotări pentru o bună igienă. Astfel, este încă nevoie de schimbări pentru creșterea calității vieții în comunitățile respective.

În acest an, de Ziua Mondială a Apei, să arătăm că am înțeles și punem în practică sfatul de a ne spăla pe mâini, astfel încât să contribuim la stoparea #COVID19. (dar totuși nu irosi apa, oprește robinetul!)

#MâiniCurate de #ZiuaMondialăaApei 

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Compania de Utilități Publice © 2024 | Toate drepturile rezervate