COMPANIA DE UTILITĂȚI PUBLICE FOCȘANI

operator regional al serviciilor de apă și canalizare
Astăzi Servicii Mai Bune Ca Ieri | Maine Servicii Mai Bune Ca Astăzi

Transmitere index autocitit

Utilizatorii cu branșament individual de apă pot să ne transmită lunar indexul contorului, începând cu data de 20, până la finalul lunii.

Variantele pe care aceștia le au la dispoziție pentru transmiterea indexului autocitit sunt următoarele:

- Telverde 0800 800 500

- Tel. 0237-226-400 int. 153, 183, 187 (pentru utilizatorii din Focșani) 

   sau datele de contact de aici (pentru utilizatorii din Adjud, Panciu, Odobești, Mărășești sau din zona rurală)

- E-mail: utilizator@cupfocsani.ro

* Pentru utilizatorii din condominii, doar împuternicitul asociației de proprietari gestionează și ne transmite lunar informațiile privind consumul de apă al fiecărei unități locative.


Sistemul de colectare automata a datelor referitoare la consumul lunar de apă este singura modalitate prin care este asigurată eliminarea oricăror erori ce pot apărea prin sistemul clasic de citire directă a indexului afișat de contor, după cum urmează:

- eroarea umană la citirea indexului de către agentul de teren,

- eroarea umană de transcriere a indexului citit,

eroarea umană ce poate apărea la citirea indexului de către operator și tastarea cifrelor în sistemul de calcul.

Toate aceste erori menționate mai sus vor genera efecte cumulative. Din această cauză, pentru a evita cu desăvârșire introducerea în sistem a unor informații incorecte determinate de eroarea umană, cât și a unor date alterate în mod voit (practică obișnuită descoperită de operator în cazul unor anumite persoane), în toate situațiile când s-au montat contori electromagnetici cu citire de la distanță, opțiunea de înregistrare a indexului autocitit a fost eliminată complet din sistemul informatic.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro / www.mfe.gov.ro
Compania de Utilități Publice © 2024 | Toate drepturile rezervate